Fout
  • De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Villa V | Limburg Lopend project

Met veel toewijding en passie hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan het interieur van deze villa.
Het staat in een bosrijke omgeving op een perceel 1,2 hectare.
Naast de architectuur is het interieur volledig ontworpen volgens de levensfilosofie van Maharishi.

Het interieurontwerp is geïnspireerd op de klassieke Empire stijl in combinatie met moderne hedendaagse vormen en producten.
Een neutraal palet van royale, lichtgekleurd hout en zachte, gebroken witte muren zetten de toon voor een serene en tijdloze omgeving.
We hebben gebruik gemaakt van opvallende details in de vorm van handbeschilderd behang en prachtige lichtsculpturen en meubels.

Lees verder...

Villa B | Swalmen Lopend project

Recentelijk kregen wij opdracht om het interieur van deze villa te ontwerpen. Uitgangspunten waren meer verbinding te creëren tussen de verschillende ruimten.
We hebben de ruimte onderling meer connectie gegeven door grote doorgangen te maken.
Opvallend is het ontwerp van de keuken dat door het gebruik van vitrines meer onderdeel wordt van de eet gedeelte. Het lange wandelement verbindt beide ruimtes. In het laatste deel is een haard ingewerkt voor nog meer sfeer.
Het lichtplan is in dit ontwerp cruciaal en versterkt de serene sfeer door zowel indirecte als directe verlichting.

Lees verder...

De Jong & Partners | Venlo Lopend project

"Home & personal care"

Op dit moment zijn we bezig met de interieurontwerpen van het kantoor van De Jong&Partners in Venlo.
Een prachtig bedrijf dat zich bezighoudt met in en verkoop van home & personal care producten. Alle verdiepingen zijn opnieuw vormgeven en worden getransformeerd tot een modern, hip maar functioneel geheel.
De “standaard” indeling maakt plaatst voor een open, transparante omgeving met speelse elementen waarbij de medewerker centraal staat. Van een multifunctionele sfeervolle kantine met een eigen barista tot prettige werkplekken. Naast het open karakter zijn er ook gebieden ontworpen waar geconcentreerd gewerkt of gebeld kan worden (phonebooth).
Ook het exterieur wordt door ons gerestyled.

Realisatie eind 2023

Lees verder...

Villa D2 | Herten Lopend project

De vraag van de opdrachtgever: "Een glamoureuze styling, omringt met solide materialen als marmer, hout, fluweel, diepe vloerkleden en luxe behangen".

De sfeer straalt warmte uit dat versterkt wordt door metaal accenten van brons, zilver en glas.

Bouwkundige is er niet veel gedaan, het was zoeken naar een goede balans tussen een warm kleurenpallet, mooie meubels, prachtige kunst en accessoires. Een belangrijk element van dit interieur is het spelen en combineren van verschillende lichtbronnen (direct en indirect).

Fotografie Siem Clerx

Lees verder...

Hotel Dux breakfast area

Zo nu en dan worden ontwerpen geüpdate en geactualiseerd.
Ook voor Hotel Dux kregen we de opdracht de ontbijt ruimte opnieuw vorm te geven.
Het uitgangspunt was de Franse boulangerie stijl uit de jaren 30. Met een eigentijdse terrazzo vloer gelegd in lijn met het ontworpen meubilair.

Het resultaat is een sfeervolle ruimte waarbij routing een hele belangrijke rol speelt. De beleving wordt extra versterkt door een prachtig decor van broden, fruit en groenten.

Lees verder...

Steeler NH 65S Jacht interiordesign Lopend project

Bijna 2 jaar geleden kregen wij de opdracht voor het ontwerp van dit jacht. Steeler uit Steenwijk is verantwoordelijk voor de bouw van het schip, een nauwe en intensieve samenwerking heeft geresulteerd tot dit prachtige resultaat.
Het ontwerp van een jacht is een complex proces dat rekening houdt met verschillende aspecten om ervoor te zorgen dat het jacht goed presteert en voldoet aan de specifieke behoeften en wensen van de eigenaar. Onze opdracht was het ontwerpen van een tijdloos interieur afgewerkt.
Het gebruik van hoogwaardige materialen en producten is essentieel om een prachtig resultaat te bereiken.

 Lees verder...

Villa M

Wij zijn gevraagd om het interieur te ontwerpen voor een karakteristiek en intieme villa.
De kenmerkende zichtlijnen verbinden de verschillende functies met als hart de riante familiekeuken.
Prachtige materialen, elegante lijnen en vormen combineren de Marokkaanse invloeden binnen dit eigentijdse moderne interieur.

Lees verder...

Penthouse G | Roermond

Voor dit penthouse in Roermond kregen we de opdracht om mee te denken over de interieurarchitectuur en en invulling.
De indeling is zo ontworpen dat vanuit alle kanten zicht is naar het water. 

Lees verder...

Loft B

In een monumentale bedrijfsruimte in het zuiden van het land ontwerpen we momenteel deze prachtige loft. De voormalige fabriekshal is verandert in een industriële woonomgeving. 

 

Lees verder...

Villa D | Herten

Deze villa is ontworpen door architect Arthur Wuts en staat op één van de mooiste plakken in Limburg met uitzicht over water.
Wij zijn gevraagd om hierover het interieur te ontwerpen.
De uitdaging zit vooral om een goed evenwicht te zoeken in stijlvolle sferen maat wat vooral functioneel moet zijn, gezien de samenstelling van dit jonge gezin.
De stijl is modern met een knipoog naar klassieke elementen en authenticiteit met respect naar de architectuur.

Lees verder...

Grand café Goejje | Meijel

Grand café Goejje is een vervolg op het Oranje Hotel. Deze horeca gelegenheid is vorige eeuw ontstaan en heeft diverse verbouwingen gekend. Aan ons de vraag om van de verschillende zalen en ruimten meer eenheid en openheid te creëren. Het resultaat is een sfeervol grand café waarin functionaliteit en flexibiliteit belangrijke uitgangspunten waren.

Lees verder...

Penthouse D | Roermond

In de nieuwe skyline van Roermond verrijst Manhattan. Hier hebben wij het interieur in één van de exclusieve penthouses ontworpen. Wanden, functies en ruimten zijn zodanig aangepast dat het perfect past in het plaatje van de klant. Een comfortabel interieur in de stijl die het best omschreven kan worden als New Classic met moderne invloeden. Prachtige materialen en contrasten die tot in detail zijn doorgevoerd.

 

 

Lees verder...

Penthouse B | Roermond

Aan de kop van de Maashaven verrijst het exclusieve Manhattan Urban Residence.
Zoals zij zelf aangeven “het ultieme gevoel van vrijheid”.
Voor fam. B ontwerpen wij het interieur voor dit exclusieve penthouse. De ruimten zijn volledig naar onze hand gezet en ontworpen naar de wensen van de klant.
Het resultaat is een stijlvol interieur met strakke en elegante lijnen.
Een prachtig project waarbij heel goed gekeken is naar de balans tussen materialen, vormen en functies.

Lees verder...

Hotel Merici | Sittard

Het reeds bestaande hotel is een viersterren kloosterhotel, gelegen in het volledig gerestaureerde kloosterkwartier in hartje Sittard. Het combineert eigentijdse luxe met een duidelijk aanwezig voelbare historie.
Het hotel krijgt een uitbreiding in een historische vleugel van het klooster en wordt vergroot met 46 kamers, restaurant en vergaderfaciliteiten.
De stijl van het huidige hotel zal gerespecteerd worden maar zal met meer moderne invloeden en lijnen ontworpen worden.
De hoge plafonds, karaktervolle ruimten en gewelfde kelders vormen een prachtig decor voor het nieuwe interieur.

Lees verder...

Hilton, Double Tree | Sittard

Black Label Hotels heeft ons benadert om het eerste Hilton hotel in Nederland buiten de Randstad te ontwerpen.
Het hotel wordt gevestigd in het voormalig schoolgebouw van het Bisschoppelijk College aan de rand van het centrum. Het gebouw stamt uit 1908 en heeft een rijke historie.
Deze historie en elementen spelen een belangrijke rol binnen het ontwerp en worden op subtiele wijze vertaald naar het interieurontwerp.

Lees verder...

Grand Hotel Schloss Lieser | Duitsland

Dit slot is gebouwd in 1885 voor de Familie Schorlemer/Puricelli die tot één van de rijkste families van Europa behoorden. Het slot is ontworpen in de Neo-Renaissance stijl en ligt aan de rivier de Moezel tussen de wijnvelden in het pittoreske dorpje Lieser (D).
Al geruime tijd zijn wij betrokken bij de vormgeving, uitstraling en meubilair van dit prachtige slot wat met zorg gerestaureerd is omgebouwd  tot een prachtig luxe hotel.
De kamers en suites variëren van 25 tot 130m2 en zijn ingericht met antiek in combinatie met hedendaags meubilair. Veel van de originele wandbetimmering en wandschilderingen zijn gerestaureerd.
Daarnaast heeft het hotel twee restaurants een bar/lounge en uitgebreide Spa & Welness area.
Realisatie tweede helft 2017

Lees verder...

Jacht Kasteel | België

Dit voormalige jachtkasteel dateert van begin 20ste eeuw.
Van de eigenaar kreeg ik opdracht om het erfgoed volledig te renoveren en in te richten waarbij historie gerespecteerd moest blijven. Echter wel de wens om alle gemakken en technologieën te verwerken in het nieuwe interieur. 
De afbeeldingen zijn een kleine greep van het resultaat.

 

Lees verder...

Hotel DUX | Roermond

Hotel Dux de luxe is een 4,5 sterren hotel gelegen aan de rivier de Roer.

Wij kregen de opdracht om het interieur te ontwerpen bestaande uit de receptie/lobby, restaurant, rokerslounge, vergaderruimte en 27 kamers met badkamer waaronder twee suites.

Dit prachtige project is geïnspireerd door invloeden uit verschillende culturen. Het resultaat is een hotel met internationale allure en niet Nederlandse oplossingen.

De combinatie tussen prachtige materialen, kleuren en vormgeving uit de gehele wereld zijn op een evenwichtige manier bij elkaar gebracht. Dit heeft geresulteerd in een ambiance waar de bezoeker zich thuis voelt en door luxe en comfort wordt omgeven. 

 

 

Lees verder...

Villa H | Spanje

Van een Nederlandse opdrachtgever kreeg ik de opdracht om een woning in te richten aan de kust in Noord-Spanje.
We waren al geruime tijd bezig om de meest ideale woning te ontwerpen voor dit grondstuk. Het uiteindelijke ontwerp bestaat uit twee volumes welke in elkaar geschoven zijn. De woning heeft twee zwembaden waarbij het water van het ene naar het andere overgaat als ware het een waterval is.
De architectuur is zo vormgegeven dat deze een optimaal uitzicht biedt over de zee en over de stad. De inrichting is strak maar toegankelijk.

 

Lees verder...

Villa B |Breda

Zakelijk hebben we diverse projecten voor deze opdrachtgever ingericht. Nu kwam de vraag de nieuw te bouwen privé woning volledig in te richten.
Het resultaat een modern maar toegankelijk interieur in een bosrijke omgeving. De architectuur is strak maar functioneel (ontwerp van Bureau Suurland).
Prachtige woning dat van alle gemakken is voorzien.

 

Lees verder...

Synergieschool| Roermond

In samenwerking met Architectenbureau Coppen hebben we het interieur voor deze school ontworpen. Het interieur van deze school is volledig ontworpen volgens hun visie:
“Vertrouwen in de eigen ontwikkelingskracht van alle kinderen. Een veilige, inspirerende, hoopvolle, uitdagende omgeving bieden met als doel: de optimale ontwikkeling van sociale, emotionele, cognitieve, fysieke, creatieve, muzikale, naturalistisch-ecologische intelligenties.”

 

Lees verder...

Mercedes Benz Customer Assistance Center AMG | Maastricht

We hebben in het verleden het interieur van het M.B. Customer Assistance Center ingericht. Voor de uitbreiding hebben ze ons ditmaal wederom gevraagd.
Er is een definitief besluit genomen dat ook de AMG tak van Mercedes Benz gevestigd wordt in Maastricht. De nieuwe kantoor vleugel zal +/-250 werkplekken krijgen; incl vergaderruimte, pantry etc.
Door deze verandering krijgt ook het restaurant een upgrade en vergroting.
realisatie 2017 (afbeeldingen zijn onderdeel van het moodboard).

 

Lees verder...

MTB | Maastricht

MTB is een organisatie dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt actief ondersteunt. Voor hun hoofdlocatie in Maastricht kreeg ik de opdracht om het restaurant vorm te geven.
Aantal zitplekken: +/- 200 personen.
Daarnaast zijn we momenteel bezig met het restylen van het entree en wachtgebied.

 

Lees verder...

Raadszaal Gemeente Bergen| Bergen

Voor de gemeente Bergen ben ik gevraagd om de Raadszaal een nieuw interieur te ontwerpen.
Bij deze opdracht is vooral gekeken naar de architectuur van het gebouw waarbij de strakke vormgeving gecombineerd is met witte en antraciete delen. Daarnaast is het vooral functioneel en multifunctioneel.

 

Lees verder...

De Heere van Meijel | Meijel

Van de “De Heere van Meijel” kreeg ik de vraag om het interieur voor hun nieuwe locatie te ontwerpen. De locatie is een prachtig karakteristiek pand in het hart van Meijel. Het interieur van dit Grand café en restaurant is ontworpen met eigentijdse materialen  in een klassieke vintage ambiance.

 

Lees verder...

TweeSteden Ziekenhuis| Tilburg

Het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg is de afgelopen jaren bezig geweest met een grote uitbreidin. Arnie van Dun interieurarchitectuur werd gevraagd mee te denken over verschillende onderdelen van deze nieuwbouw. Hij tekende onder andere voor het entree gebied bestaande uit receptie en wachtgedeelte algemeen en de Poli's, het uitgebreide restaurant gebied en espresso area's en diverse leescorners.

Momenteel is ben ik bezig met de interieurontwerpen van de nieuwe Poliklinieken.

Lees verder...

Maastro Clinic| Venlo

MAASTRO Clinic gaat samen met de patiënt en zijn of haar naasten de strijd tegen kanker aan. Dit gebeurt door het verzorgen van de bestraling (radiotherapie), door wetenschappelijk onderzoek en via onderwijs. Centrale doel in de strategie van MAASTRO Clinic is "geïndividualiseerde radiotherapie".

Arnie tekende de ontvangst en bespreekruimte waar de arts en patiënt in een rustige omgeving gesprekken kunnen voeren. Uitgangspunten waren: rust, kleurrijk, lente en privacy.

Lees verder...

Laurentius ziekenhuis, afdeling Neurologie| Roermond

Ik werd benadert door Tom Loven (Valesco) om mee te denken over de nieuwe inrichting van de afdeling Neurologie. Het moest passen binnen de filosofie van het ziekenhuis en daarnaast ook volgens de richtlijnen van het Healing Environment. Kenmerkend voor een Healing Environment is het gebruik van natuurlijke elementen en materialen. Dit geeft deze afdeling een warme, menselijke uitstraling.

Getracht is om met zoveel mogelijk natuurlijke materialen en kleuren te werken waardoor rust en toegankelijkheid ontstaat.

Lees verder...

Eetcafé Veem| Roermond

Arnie van Dun interieurs ontwierp dit interieur met als uitgangspunt het pakhuis. Het pand is volledig herbouwd waarbij de allereerste structuren en details gerespecteerd zijn. De originele functie van het pand fungeerde destijds als pakhuis. Deze historie is terug te vinden in de detaillering van het interieur zoals: het gewelfde plafond, de grove steense muren en metalen spanten.

Eetcafé Veem voert een gevarieerde kaart waar gegrilde gerechten met een vleugje Middellandse Zee. Lekkere hammen, verse vis, gegrilde T-bone steaks, malse biefstukken, maar ook vegetarische gerechten maken deel uit van het menu. Daarnaast beschikt Veem op de eerste verdieping over een grote vergaderruimte welke ruimte biedt aan 16 personen.

Lees verder...

Bakkerij Hannen| Herten

Eind 2010 werd ik benadert door Bakkerij Hannen om een concept te bedenken voor de inrichting van de nieuwe winkel. De insteek was een traditionele Franse sfeer neer te zetten waarbij natuurlijke materialen toegepast zouden worden.

Het eindresultaat is een overzichtelijke winkel waarbij het brood centraal staat en de bijproducten een ondersteunende rol hebben.

Lees verder...

Stadswijnkelder Berns| Heerlen.

Stadswijnkelder Berns is een bekend fenomeen op het gebied van wijnen. Zij kregen steeds meer de vraag om wokshops en proeverijen te organiseren. Medio 2011 kreeg ik de vraag om hiervoor een ruimte te ontwerpen. In samenwerking met Ploemen interieurs zijn we deze uitdaging aangegaan.

Uitgangspunten voor dit ontwerp waren: openheid, Bourgondische sfeer en presentatie van "mooie" wijnen.
De centraal geplaatste tafel is opgebouwd uit houten dozen van bekende wijnhuizen, deze vormt de basis van het interieur waaromheen de bekende DSW stoel van Charles Eames. Om de Bourgondische sfeer te benadrukken is een grove steensmuur vervaadigd van Goepiedra en het plafond geschilderd is een rode Bordeaux kleur. Resultaat is een erg gezellig interieur waar een goed glas wijn geproefd kan worden.

Lees verder...

Showroom Oprey & Beisterveld| Vianen

Voor deze natuursteenleverancier ontwierp ik het interieur van hun showroom in Vianen. Verschillende interieurelementen zijn uitgevoerd in eigen materialen. Om het natuursteen in zijn context te plaatsen zijn er specifieke ruimten ontworpen met ieder hun eigen thema. Prachtige materialen in een inspirerende omgeving, absoluut de moeite waard om ideeën op te doen wat de mogelijkheden zijn op het gebied van natuursteen.

Lees verder...

Brasserie VerKoch| Roermond

In het jaar 1900, gedurende de eerste dagen van de 20e eeuw, wordt Victor Mathieu Koch geboren. Nu, 111 jaar later, heten we u welkom in het pand waar de Roermondse kunstfotograaf de laatste 40 jaar van zijn leven woonde en werkte.

Het interieur voor dit project behelst een hele historie dat ook terug moest komen. Het uitgangspunt waren de prachtige foto's waar omheen het interieur geschetst en gevormd werd.

Lees verder...

Women store| Helden

Uitstraling: modern, toegankelijk en op niveau.
Met deze uitgangspunten zijn de ontwerpen gemaakt met als basis natuurlijke en rustige materialen. Ook de wand en vloerkleuren zijn zo gekozen dat het de sfeer versterkt zonder te veel aanwezig te zijn.

Lees verder...

Loven Services | Linne

Enkele maanden geleden benaderde Tom Loven ons om het interieurontwerp te maken voor hun nieuwe locatie. Kwaliteit, kennis en vakmanschap zijn eigenschappen van Loven Services. Deze steekwoorden vormden ook de basis voor het nieuwe interieur. Ook voor de gevel en het aanzicht van het pand tekende Arnie van Dun de ontwerpen.

Lees verder...

Headoffice Stream Group| Herten

Een 18de eeuwse carréboerderij vormt hier het decor van een kantoor van dit communicatiebedrijf. De boerderij werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd. De oude architectuur werd volledig gerespecteerd, terwijl het interieur een hele strakke vormgeving heeft gekregen.

Het resultaat is verbluffend: prachtige contrasten met oog voor detail en een balans tussen heden en verleden. Hoogwaardige materialen en bekende "klassiekers" (Eames meubilair van Vitra) vormen de basis voor dit kantoor.

Lees verder...

Enne Solutions| Roermond

ENNE Solutions is een bewezen en betrouwbare one-stop-shop IT-dienstverlener met uitvoerige kennis en ervaring op het gebied van Cloud Computing en (traditionele) datacenter technologie.

Lees verder...

Raadzaal Gemeente| Landgraaf

“Arnie van Dun mag de Raadzaal van de Gemeente Landgraaf ontwerpen”, dit heeft de jury en bestuur bepaald naar aanleiding van een aanvraag waaraan diverse ontwerpbureau en projectinrichters mee deden. Inmiddels is het schetsontwerp goedgekeurd en is de definitieve fase uitgewerkt.

Lees verder...

Bisschoppelijk Paleis | Roermond

Het Bisschoppelijk Paleis in Roermond. De renovatie, getekend door Coppen Architecten, is tot in detail uitgewerkt.

Het paleis dat tot 1996 bekend stond als Paleis van Justitie wordt momenteel verbouwd tot prachtige woningen en kantoren.

We hebben voor dit project diverse onderdelen binnen het paleis vormgegeven.
Het midden deel is ingericht als stads villa waarbij klassiek gecombineerd is met moderne elementen en producten.
Recentelijk opgeleverd en in stijl afgewerkt. Prachtige hoge ruimtes, een geweldige entree met imposant trappenhuis.
De begane grond bestaat uit woonvertrekken en een leef-keuken. De eerste verdieping bestaat uit grote galerij met kantoor, slaapvertrek met walk-in closet en eigen badkamer.
 

Lees verder...

Projecten "Cox & Co" | Roermond

Cox & Co heeft Arnie van Dun gevraagd mee te denken over de vormgeving van diverse locaties. Cox & Co is een horeca begrip in Roermond en omgeving.


Met horecagelegenheden in het Retailpark, Huis & Tuinboulevard, Kazerneplein en in de Roermondse binnenstad ervaren jaarlijks vele honderdduizenden mensen de service en kwaliteit van Piet Friet, Pannenkoeken & Steaks, Markt 10, Tuincafé Intratuin Roermond en vele andere concepten.
wij zijn continu bezig in het verbeteren en optimaliseren van hun locaties en denken mee over nieuwe concepten en ideeën.
Hierbij een aantal foto's van projecten welke wij ontworpen hebben.

Lees verder...

Villa M | Weert

Villa M is door ons ingericht en recentelijk opgeleverd.
Prachtige moderne villa met oog voor detail wat uitkijkt over het kanaal van Weert.
De drie grote boekenkasten fungeren als roomdeviders. Deze zwevende elementen hangen aan het plafond en zijn te verplaatsen om ze zo op de goede plek te krijgen.
Hele mooie materialen en producten.

Lees verder...

Grand Hotel Valies| Roermond Lopend project

Grand Hotel Valies is gesitueerd op één van de mooiste plekken van Roermond. Enerzijds uitzicht op de Roer anderzijds grenzend aan het bruisende uitgaansleven van de stad.

“De Amerikaanse Art Deco stijl uit de jaren ’30 is de inspiratiebron voor het gehele interieurontwerp”, Dit prachtige hotel is eind oktober (2018) geopend en heeft 60 kamers.

Het interieur is een beleving waarbij de sfeer en stijl in elke ruimte wordt doorgevoerd, of het gaat om de lounge, restaurant of toiletgroep. Tot in het kleinste detail zijn vormen, kleuren en materialen op een unieke manier samen gebracht. De Art Deco stijl is uitbundig waar veel in gebeurd en details een belangrijke rol spelen. We hebben dit tijdens het ontwerpproces gerespecteerd maar functionaliteit bleef altijd op de eerste plaats staan.

 

Lees verder...

Lindeboom Brouwerij | Neer

Van Lindeboom brouwerij heb ik de opdracht gekregen om voor hun nieuwbouw het interieur te ontwerpen.
Een prachtige opdracht waarbij ik de winkel, ontmoetingsruimte/cursusruimte, meeting met historische elementen en diverse kantoren, waaronder de brouwmeester heb mogen vormgeven.
De architectuur zal aan de buitenkant strak en modern ogen (passend bij de brouwzaal en ketelhuis) in tegenstelling tot het interieur.
Deze zal de volgende uitgangspunten hebben: ambachtelijk, huiselijk, sfeervol en toegankelijk.
Start bouw begin 2016, via deze site houden wij u op de hoogte.

Lees verder...

Toon Hermans Huis| Roermond

Voor het Toon Hermans Huis in Roermond heb ik (vrijwillig) mijn steentje bij gedragen aan het interieurontwerp.
Dit prachtige initiatief steun ik volledig dat mede tot stand is gekomen door diverse partijen.
Voor alle medewerkers: heel veel succes op jullie nieuwe locatie.

Lees verder...

Em-trac | Maastricht

Em-trac is een ultra modern leercentrum waar artsen, para medici en verpleegkundigen hun skills bijhouden en in een veilige omgeving kunnen verbeteren.
Voor hun hebben we recentelijk het restaurant, ontmoetingsdeel ontworpen zodat ze na een intensieve training even in een andere wereld kunnen stappen.

Lees verder...

Mercedes Benz | Customer Assistance Center, Maastricht

Wij zijn benadert om voor het hoofdgebouw van het C.A.C. Mercedes Benz ontwerpen te maken voor het interieur van de nieuwe locatie.

In dit 14.000m2 tellende gebouw wordt het nieuwe Call Centre, kantoren en restaurant (incl. theater) gehuisvest. Uitgangspunten zijn persoonlijkheid, High Tech, Technologie en herkenning. 

Een prachtig project waarin alle facetten aan bod zijn gekomen. Het inleven in het merk, de historie, het gevoel en de visie is fascinerend om te vertalen naar het interieur. 
Het is een continu proces waarin vormen, materialen en kleuren tot een goede synergie worden samengevoegd. Het gebouw bestaat uit diverse verdiepingen ieder met een eigen thema. Zo zijn er AMG~, lifestyle~ en Racing hoeken gecreëerd waarin diverse takken van het merk op originele manier vertaald zijn.

Lees verder...

Stadsvilla | Roermond

We mochten het interieur van een prachtige stadsvilla in Roermond ontwerpen.
De uitgangspunten waren modern klassiek met natuurlijke materialen.
Resultaat is een toegankelijk interieur in een romantisch klassieke sfeer.

Lees verder...
Subscribe to this RSS feed

u wilt samenwerken? U heeft een interessant project en wilt graag met ons samenwerken?

Contact