Fout
  • De webmaster heeft je de toegang tot de website geblokkeerd

Arnie van Dun Interieurarchitectuur

Arnie van Dun* is geboren in Santiago (Chili) op 14 september 1973. Na zijn middelbare schooltijd begint hij aan de opleiding interieurkunst aan het Provinciaal Hoger Instituut voor Kunstonderwijs in België. Hierna gaat hij Architectonische vormgeving aan De Academie Beeldende Kunst in Maastricht volgen.


Hier komt hij in contact met Dick Evers; docent productvormgeving aan de academie en eigenaar van een gelijknamig architectenbureau waar de carrière van Arnie start als interieurarchitect. Binnen dit bureau ontstaat een sterk team onder leiding van ontwerper Mou Sang Yuen (Puur Sang).

Met hun eigenzinnige opvattingen over interieur en design geeft dit team een enorme impuls aan projecten zowel nationaal als internationaal. Na een periode van vier jaar vertrekt Arnie naar een architectenbureau in Best waar hij meer projecten in de zakelijke sector gaat inrichten. Naast ontwerpen van interieurs houdt hij zich bezig met het vormgeven van stands. De wegen kruisen elkaar weer wanneer Mou Sang Yuen hem vraagt om voor zijn ontwerpbureau Puur Sang te komen werken.

In 2006 start Arnie van Dun met Henk Verstegen een nieuwe firma Verstegen & van Dun waarin ontwerp en realisatie samenvloeien. Een ontwerpbureau met een hightech machinepark waar de ontwerpen gefabriceerd worden.

Na een solide samenwerking kiest Arnie in 2009 ervoor om zich volledig te storten op de interieurarchitectuur en start onder zijn eigen naam Arnie van Dun interieurarchitectuur.

In november 2010 wordt Arnie mede eigenaar van Architectenbureau Coppen. Het architectenbureau heeft een rijke historie en is opgericht in 1933. Deze alliantie geeft synergie en weer nieuwe mogelijkheden en hierdoor kan ook op bouwkundige niveau een passend ontwerp of advies gegeven worden.

Arnie van Dun interieurarchitectuur kenmerkt zich door te werken met creative, vernieuwende, inspirerende medewerkers met kennis maar vooral passie.

Met hartelijke groet,
Arnie van Dun interieurarchitectuur

* Arnie van Dun staat geregistreerd als interieurarchitect in het Nederland Architectenregister onder accountnummer 42.34.38.387.

u wilt samenwerken? U heeft een interessant project en wilt graag met ons samenwerken?

Contact